29 October 2008

Kalam Akhir

Akhir kata untuk hari ini ...
  1. Aku sangat letih
  2. Aku happy
  3. Aku berjaya makan bingka jagung
  4. Kepala baby aku dah masuk 'dock'
  5. Baby aku sangat panjang
  6. Kaki aku yang bengkak itu dah makin surut
  7. Semoga aku tidak capek kat opis
  8. Aku suka update blog aku walaupun sket malas
  9. Aku ada banyak gila gambar karut
  10. Aku suka amik gambar karut
  11. Aku nak start jayakan misi tertangguh
  12. Aku nak tido
  13. Aku nak pasang air-cond kat bilik tapi bajek tak cukup laie
  14. Aku panas
  15. Aku nak pie toilet
Ok lah ... adios! Jumpa laie ...

3 comments:

  1. Baby suda dock. Itu yg sangat gumbira. Haa take care ye puan. Tahniah tahniah.

    *Kyra tak sempat masuk dock. Haha

    ReplyDelete
  2. macih macih
    tinggal laie 5 minggu 2 hari jer
    eh betul ke nih?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...