13 October 2008

Promosi Kengkawan

Kawan aku sorang nih skrang tengah bercita² nak jadi potografer cam Incek Saiful Nang. Masa aku kawen dulu, dia la yang amik gambo aku. Masa tu bakatnya memang ler ... takde bakat. Aku tak harap sangat gambo kawen kat umah mak aku tu hebat sebab aku mintak tolong dia pun, dengan takde kamera, takde pengalaman. Kamera pun main bedal kamera Incek Jaque zaman dinosaur belum wujud laie ... zaman ameoba kut. Hahaha ...

Skarang nih kawan aku tu dah beli Nikon D-SLR dan skarang nih tengah mencari pengalaman la nak masuk resume. Even skill nyer tak berapa mantap laie tapi biasa la kan, mana ada baby baru lahir terus berlari. Semuanya kena bertatih² dulu, merangkak, jatuh, luka ... baru ler jadi manusia hebat

Dalam bebanyak pikcer yang dia amik ... aku suka betul ngan satu gambo nih. Aku rasa budak kecik nih dah berjaya memberikan pose yang sangat baik untuk kawan aku nih. Sila la cubit pipi budak kecik yang cumel ini. Geram betul aku tengok ... geget geget geget

Sila la singgah ke blog kawan aku nih ... bagi ler galakan dan dorongan supaya leh maju! Chaiyork Chaiyork!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...