30 June 2011

:: Projek Baru ::

Sila la terjah dtcupcakes.blogspot.com untuk tengok projek terbaru aku

Beri la sokongan kepada aku yer !

Huhuhu ... minta belas kasihan

27 June 2011

:: Cupcakes ! ::

Ini Projek Suka Hati versi ke berapa pun tak tau dah ... Seronok buat cupcakes nih


Ini saja buat for my anak buah. Ekceli dia 5 tahun ... aku sengal pie letak 6 taun
Kekeke ... sorry lah, akcik lupa
Tapi telah berjaya di alter kepada 5 dengan menggunting bahagian yang tak perlu
Cupcake ni namanya COD - Chocolate Over Dose !
Chocolate cupcake + Chocolate Oreo Butter Cream

Ini order from my opismet si Manis
Dia tengah gila nak makan cupcake
Diorder mengikut warna kegemarannya
Pink + Apple Green
'H' tu nama anaknya Haris (Betul ke eja nya ?)
Buat b'day anak tapi ikut tekak mak
Kekeke biasa la tu, budak tak reti laie

Hope you guys enjoy eating the cuppies !


20 June 2011

:: Macs Oh! Macs ::


KakNgah ... sila jeles ngan aku skarang kak. Aku ada berdulang² macarons ! Ngeh ngeh ngeh ... sedaps plak tu kak oii. Ada filling coklat, oreo ngan peanut butter. Kalo ko nak, aku leh bagi gambo ! Sajer nak bagi ayaq lioq meleleh ! Huhuhu ...

Cerita lanjut selepas ini ... to be continued !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...