18 October 2008

Happy Birthday To Me!

Tak sangka lak dah tetua bangka camnie pun ada gak orang nak celebrate b'day aku. Huhuhu, macih la pada adik aku si Iwan yang mensajes supaya beraya kat umah aku sambil celebrate b'day. Ekceli takde ler celebrate buat majlis besar ke bagai. Aku ada la masak mee kari, cendawan tempura, ada fruit punch then air karbonat. Namanya pun masih bulan Syawal gitu kan?

Ingatkan memula nak ler buat air bandung soda ... malas pulak di saat akhir. Ini kira rajin jugak la tau sebab masa aku peknen nih memang aku tersangat la malas nak memasak

Jangan marah aaa ... siap dapat kek laie. Sedap pulak tu ....

Oh ... mamat yang dilelong ini menyebok laie

Fruit punch & kopi Kluang yang kaw ... kena tambah stok nih

See la aku yang makin kembang ... ouh tidak, so bulat like the cake

Dapat present laie u ...

Mak belikan aku pembakar kek nih. Sangat suka!
Kepala otak aku nih dah dok terbayangkan 'Bingka Jagung'

Entah apasal sejak aku peknen nih, aku suka sangat makan jagung. Padahal nyer ... b4 this aku sangat mencik sama jagung. Anak aku nak makan kot ... ?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...