26 October 2008

Slideshow Album Gambar

Aku dapat features nih dari blog kawan cyber aku ~ Watie ... menariks kan? Sangat senang kalo korang nak share gambar yang maha banyak ... macam aku. Rasanya kalo aku upload suma gambo yang aku amik ... mau letup bandwidth picasa web album aku.

Kalo korang nak guna kemudahan nih ... sonang ajer. Sila la ke ~ http://picasaweb.google.com/lh/getEmbed

Kat bawah nih ialah sample album aku pie jejalan ngan family Incek Jaque ke umah akak dia di Terengganu. Sila la enjoy! Oh yer ... abaikan jer muka aku yang bulat itu. Masa trip ke Kemaman nih aku baru peknen berapa bulan ek ... dalam lebey kurang 3 bulan camtu la ...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...