14 October 2008

Bekpas di Opis

Aku kan sampai opis pepagi buta, lebey kurang kol 7 - 7.15 camtu. So, nak tunggu waktu minum pagi yang kol 9.30 - 10 tu kan lama la sangat. Tadi pagi aku berenti tepi jalan dan membeli juadah sarapan. Dah lama aku nak makan nasik lemak ... tapi tak berapa nak sedap but then, aku kenyang. Oleh itu ... syukran di atas rezeki ini

Petang² yang sejuk nih musti perut kelaparan bila tengok sambal sotong nih kan? Sila la meleleh air liur ... jahat tol aku nih ...

2 comments:

  1. rindu pulak sambal tumis sotong mak ku!

    :)

    ReplyDelete
  2. masakan mak ialah masakan yang paling sedap dalam dunia ... kan?

    even chef yang terhebat pun takleh lawan masakan mak kita sendiri

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...