16 October 2008

Akhirnya - Leesya Creative

Akak ipau aku nih kecik molek jer orang nyer. Tapi korang jangan memain ngan dia ... garang tau cikgu sorang nih. Chewah, aku pun tak tau dia garang ke tak ... ahahaha, nak tau kena tanya ngan abang aku la kan. Akak ipau @ Kak Ngah aku nih ada ler propose kat aku buat online biz sebab aku dok heboh nak berenti keje kan. Lelast, dia yang mula dulu. Skarang dia baru mula online biz nyer di sini - Leesya Creative

Biz nyer ialah mengambil tempahan untuk bunga pahar / dulang / corsage dari stokin. Oh yer ... stokin terpakai / busuk / sekolah tak masuk dalam kategori ini yer sahabat sekalian. Stokin yang nipis kaler² tu la ... susah sangat nak paham meh sini aku bagi contoh gambau. Sila tatap sepuas hati ... kalo berkenan sila la tempah walaupun aku takde amik komisen

Pepehal korang leh ler ke http://leesyacreative.blogspot.com atau sila la email akak aku yer : leesyacreative@gmail.com

Oh ... yang ini hanya props sahaja. Tapi kalo ada sesapa nak bid, permulaan harga aku bukak la dalam 5 Dirham sahaja. Ciri² nya : tak kuat makan, suka roti canai, geng mamak, berbau harum perfume Diesel, pemurah, memahami dan berjiwa sensitip ... kalo berkenan sila la ke sini untuk berkenalan. Juga tidak terima sebarang komisen dalam soal mencari jodoh

3 comments:

  1. waa..mekasih ye tolong promote....kalo business ada maju leh banje makan.....

    ReplyDelete
  2. huhu takde hal nak promote
    kita suka jer kalo nak banje makan

    ReplyDelete
  3. encik seediq pun terlibat ke. hahaha semoga berjaya, insya allah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...