07 October 2008

Entry Pertama

Tajuk pun entry pertama ... so ini la entry pertama aku. Sebenarnya aku dah banyak tulis blog nih. Cuma aku dah lama tak tulis kat blogspot nih. Sebab pertama aku tak berapa suka nak post kat sini ialah kerana posting takleh pilih tarikh ... tapi itu dulu dulu dulu punya citer la ... skarang entah pesal la kan aku saja jer la nak godeh² balik aku nyer blogspot nih ... hahaha betapa aku sudah ketinggalan bullet train la. Sudah update memacam rupanya. Paling aku suka bila buleh select date. Tapi kan aku tak sure laie ... apa kata aku try jer dulu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...