13 October 2008

Pening Kalu ...

Kali nie kepala aku memang betul² dah pening. Aku akhirnya berjaya sign-up ngan Nuffnang tapi ... iyer lah, mana add nuffnang nyer? Aduhai ... sebab aku nyer layout template tu aku amik dari mana tah, nak add nuffnang dalam page aku pun dah tak tau mana nak paste add nyer

Yang sebetulnya aku kelaparan nih. Dari pagi tadi tak makan laie. Nak berpikir pun takde otak dah nak perah idea. Lapar tapi malas nak kuar. Camner nih? Tolong tolong tolong ... ada kawan pun suma makan kawan jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...