30 April 2009

:: Vote Me For Me ::

:: Please Allow This Post As A Sticky Mode Entry ::


Aku sedang masuk contest ini. Cuba nak mengawardkan diri sendiri sebagai supermummy yang amazing. Hahaha ... mungkin la orang baca blog aku nih tak nampak sangat aku nih amazing ... tapi pada pandangan mata anak aku ... aku la mak yang terhebat. Even dia kecik laie tapi kalo takde mak nye kat sebelah ... takleh hidup tenang [pooji diri sendiri adalah lebih afdal dari suruh orang lain pooji ... hahaha ... takleh blah!]

Pada aku, semua mak/ibu/mama/mummy/ummi adalah hebat. Takde yang hebat melainkan seorang wanita yang bertarung nyawa melahirkan anak, berkorban kerja membesarkan anak, berhempas pulas mencari rezeki menyara anak dan mencurah sepenuh kasih sayang mencintai anak. Takde ibu yang tak sayang anak ... kalo ada, itu ada sumeting wrong sumwhere la tu

Kalo anak buat jahat yang pada orang lain takleh ampun punya lah ... dalam hati seorang ibu, kemaafan sentiasa ada ... ruang kasih masih ada ... salah tetap salah tapi seorang ibu tidak akan pernah menyisihkan anaknya dari kasih sayang dan perhatian

Wanita itu hebat sebenarnya. Walaupun dijadikan hanya dari rusuk kiri sang Adam ... kehebatan Hawa itu tidak terbanding dengannya

Sesungguhnya ... syurga itu terletak di telapak kaki ibu

Please CLICK More Than Once

Pembaca sekalian ... sila la klik² gambo di atas ni sebagai tanda korang mengundi aku yang sedang berangan² nak menang hadiah² kat bawah ni

Grand prize
1. Photobook's Medium Landscape Debossed Hardcover Photo Book which consists of 40 pages worth RM224
2. Gin & Jacqie Bottomless Pitt Baby Bag worth RM 189.00
3. Gin & Jacqie Sizzling Lindsay Photo bag worth RM 69.90
4. Gin & Jacqie RM10 voucher to purchase online

Second prize winner
1. Pixart 20 pages photobook worth RM97

Each of the 10 finalist will also receive this:
1. Gin & Jacqie digital camera pouch worth RM 36.00
2. RM10 cash voucher to purchase Gin & Jacqie online
3. Tini's Spa milk bath voucher worth RM88

Voting ini bermula dari 17 April [birthday sapa kah? hehehe] hingga 30 April 2009. Whoa … banyak masa tu. Setiap kali korang singgah
Sila la VOTE aku dengan CLICK Button tu ye. Klik la banyak² kali sampai 30 April tu. Terima kasih juga kat korang yang dah klik untuk vote aku tu yer

12 comments:

  1. aku dah vote. kalu menang photobook tu.. aku nak tumpang tepek muke aku anak beranak skali tau...

    eh.. camne ek nk buat stcky mode n3 tu?? mai ajaq aku..

    ReplyDelete
  2. :: kakngah ::

    macih aaa kak ... kalo saya menang photobuk tu harus le saya tepek gambo pembaca² setia ahhpening yang rajin mengomen dan memberikan vote ... macih macih ... toce toce

    ReplyDelete
  3. kak ngah dah vote dua kali tau..nanti hari hari vote lagi...hahaha

    ReplyDelete
  4. kak ngah dah vote dua kali tau..nanti hari hari vote lagi...hahaha

    ReplyDelete
  5. i dah vote.. good luck yer.. =)

    ReplyDelete
  6. :: waaachaaa :: / :: alamaya ::

    ku tahu dikau ialah orang yang sama ... hahaha
    macih macih macih

    :: Nurhayati ::
    macih juga

    ReplyDelete
  7. salam singgah. merayau-rayau terus singgah sini. Kono suruh vote pulak. Dah vote dah.

    ReplyDelete
  8. :: kakpah ::
    macih banyak kak ... jangan jemu singgah sini

    ReplyDelete
  9. 17 april... beday saya.. beday saya..... i dah vote tah berapa kali tah.. tapi dah la... since 17 april.. puas ati? heheheh

    ReplyDelete
  10. :: izzy ::
    aritu lupa nak wish beday ... happy belated yer! dapat hadiah apa taun nih? beg pencurik laie ke? hehehe

    :: Qaseh Qasturi ::
    macih ler kerana rajin klik sampai 10 kali

    ReplyDelete
  11. saya dah vote dah...

    dah jgn pening2 lg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...