08 October 2008

Setelah Berkurun Lama

Tetiba aku rasa nak jengah balik ke blog yang dah berabad aku tinggalkan nih. Waduh² memang lama sieh ... makan taun gak ler. Selama setaun aku anak tiri kan akaun blogger aku, sebenarnya aku takde la ilang kat mana pun. Sihat walafiat jer. Cuma nyer aku telah beralih ke platform lain untuk posting aku nyer blog

Skarang kat sini dah upgrade memacam. No wonder la ramai yang masih setia menggunakan blogger selain makin ramai blogger baru yang create akaun kat sini. Aku ada ler sebab tertentu kenapa aku sangat mencik nak post blog kat sini.

Since banyak upgrade dah dilakukan ... sekarang hatiku berbelah bagi la pulak. Nak post kat sini ke ... nak post kat situ ... Ahh Pening

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...