07 April 2009

:: I’m Back ::

Fuh … letihnya. Menjaga baby demam mencabar minda tol. Walaupun Malliq tak meragam tapi dia menjadi extra-triple-manja. Keje nyer merengek jer … dah ler suara rock kapak. Bebel pun kuar suara rock. Cute betul tengok … cuba bayangkan baby botak takde gigi bersuara rock mintak dokong sambil meleleh air liur. Sangat comel

Neways … peraduan meneka gambo yang berakhir Ahad lepas telah ada pemenang nya … alahai yang meneka pun cuma 3 orang jer … hahaha takpe lah. JAWAPAN gambo tu ialah KUKU. Tahniah pada :: Miss Brat :: dan :: Nietanozie :: kerana berjaya meneka. Kepada 2 orang nih … sila email alamat anda ke >jaquedira@gmail.com< supaya hadiah buleh dihantar

Itu sahaja buat hari ini. Kepala tengah sakit nih … banyak tol menda nak memikio. Ada few things yang menarik akan diupdate kemudian … sila tunggu ngan sabar ye

Daaa …

8 comments:

  1. Ala kesiannya Malliq, sib baik ada ibu penyayang...dia ok dah mun? hopefully ok dah...

    Kehkehkeh ada hadiah ke? cis! aku ingat memain jer :P

    ReplyDelete
  2. :: Miss Brat::

    ceh ... kan aku dah kata April No Fool ... sib baik ko jawab betul ... email aku add ko yer

    ReplyDelete
  3. eewwww.... apasal the kuku discolour.... bak kata ammar... diskating!!!

    ReplyDelete
  4. kuku??? aku ingt ape la natang tu. mesti kuku ibu jari kaki kanan yg berinai kn???

    ReplyDelete
  5. :: izzy ::

    kuku tu bukan dikaler ... tapi lighting masa amik gambo tu ... neway - memang disgusting

    :: kakngah ::

    jawapan anda memang tepat sekali ... kuku ibu jari kaki kanan ... tapi bukan berinai ... sorry aaa tak dapat hadiah ... hehehe dah tamat tempoh menjawab

    ReplyDelete
  6. mai emel add ko. aku ade mende nk tny ni.... emel aku : adnilsa_aslinda@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. :: kakngah ::

    akak ooo akak ... saya dah email akak ... awat tak reply² laie?

    ReplyDelete
  8. kehkehkeh!!! aku br bukak emel ko...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...