04 February 2009

Ultimatum

Ok lah ... setelah berpenat lelah mencari theme ... aku rasa ini la theme yang akan aku guna sampai bila² ... err, rasanya camtu lah. Tapi kalo nak tukar laie dalam masa terdekat nih takde kot. Tone kaler nih sedap pulak mata aku ni mandang ... tak tau ler korang

Anyways ... aku nyer nuffnang ntah apesal nak embed dalam nih takleh. Kena la tunggu aku balik keroje baru aku masukkan balik. Network kat opis nih kengkadang memang sengal

So ... dengan theme yang baru dan semangat tahun baru yang baru, ayoh! Mari mengaktifkan semula dunia blog ini dengan catatan hati sesuka rasa

Ok lah ... nak sambung kerja yang berlonggok itu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...