04 February 2009

BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag

Kalo korang tak tau ... meh sini aku bagitau yer. Nak tak korang dapat hadiah free? Harus ler nak kan ... so ini ler cerita tentang hadiah free tu

BabyIbu @ Ibu kepada baby yang bernama Ammar ini sedang mengadakan amal jariah sempena anniversary blognya. Ibu Liyana dengan murah hati telah mendapatkan sponsor dari gin&Jacqie untuk memberikan 3 baby bags yang cumel² belaka. Nak tengok rupa hadiah tu?

Cantik kan baby bags nih? Please gimme for free!

Buat yang belum mengenali gin&Jacqie ~ sponsor giveaway BabyIbu nih, gin&Jacqie dihasilkan oleh orang tempatan kita yang suka travel iaitu Jacquelline Ng. Sebab payah sangat nak jumpa beg yang stylo dan functional maka, terhasil lah gin&Jacqie nie

Skarang kita tengok sesatu beg yang BabyIbu akan giveaway tu


Luna Baby Bag

DESCRIPTION: A baby bag that double ups as working bag. With so many compartments, you don’t have to worry about keeping things organized in the bag.

  • Made of durable nylon
  • Two outer big compartments, with four additional compartments inside.
  • Two outer side pockets for bottles
  • Two front open tab pockets
  • Zip top opening
  • One big zip compartment inside the bag
  • Removable hard base
  • One inner bottle compartment holder
  • Removable sling strap
  • Five metal bottom studs
  • Case cum laptop cover (padded)which fits 13" laptops
Stylish Elaine

DESCRIPTION: Light weight and easy to care for baby bag. Its so stylish that no one will know it's a baby bag.

  • Zipper top opening
  • Two exterior pocket with drawstrings
  • Customised printed twill dots for lining
  • Three interior compartments
  • Interior keychain holder for keys or small pouches
  • Additional interior compartments for handphone and other items
  • One interior zipper pocket
  • Roll up wipeable change mat that can be cleaned easily
  • Two interior hooks to hook bag onto stroller
Yang satu laie beg ~ Emily & Emma tak dapat nak review sebab takde dalam site gin&Jacqie. So anyways ... kalo diberikan pilihan, I want STYLISH ELAINE yer BabyIbu ... sila la beri pada saya ... as a gift cuz saya kan baru bersalin. Hehehe ... Laie pun STYLISH ELAINE ni memang praktikal. Takde le nampak sangat cam Baby Bag. Nampak cam handbag gi jejalan shopping. So, kalo aku bawak Malliq jejalan kan bergaya jer kendong pampers, botol susu, baju spare dalam beg STYLISH ELAINE tu. Kalo dah bergaya camtu ... senang ler sket keje aku. Takyah nak berangkut 2-3 beg berasingan. Pakai jer beg tu jadi handbag aku jer. Jimat camtu kan? Laie pun aku memang suka beg yang besar² nih. Senang aku nak sumbat aku nyer kamera, notepad, pen, pensil dan buku. Campak² terus jalan ...

So ... kalo korang tak dapat nak ke Isetan @ The Gardens & KLCC untuk rembat beg yang cumel, berkualiti dan up-to-date dari gin&Jacqie nih buleh ler visit online store gin&Jacqie

Kalo rasa bajet takde ... harus la cepat² ke BabyIbu skarang dan buat review pasal contest nih. As said by BabyIbu berikut ialah syarat penyertaan : (ini copy paste jer dari page BabyIbu)
  1. Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda [DONE]
  2. Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag (jangan lupa link balik ke entri ini) [DONE]
  3. Dalam entri anda, nyatakan baby bag gin & Jacqie pilihan anda (rujuk di bawah bahagian hadiah) dan nyatakan kenapa anda sukakannya. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay [DONE]
  4. Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan gin & Jacqie (no link back will be disqualified) [DONE]
  5. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe.. [DONE] ~ hantar 1 pun cukup lah ... ada rezeki, dapat!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...