16 February 2009

:: Menguatkan Semangat ::

Haduhai ... skarang sudah kol 2 pagi la ... Naper aku masih belum tido? Sebenonyer aku ada Pojek Maha Besar/Kerja Sampingan yang sedang dalam proses pembikinan

Patutnya last week laie aku dah siapkan, tapi bahana BOSS yang kureng itew ... maka tertangguh la suma pojek side-income aku

Ekceli banyak sebenonyer pojek side-income aku nih. Walaupun blom buleh take ober keje main-income aku, Insya Allah kalo aku berusaha dengan giat dan tabah ... harusla aku konsentret je ngan keje² nie sajork lepas tu. Tak kuasa nak ngadap BOSS yang tah pepe

Ok lah ... masuk beradu mentera beradu berudu dulu aaa ... nanti akan aku update pojek apa kah yang sedang dalam pembikinan tu

Sementara itu ... layan la dulu posting² aku di sini sebelum ianya berpindah ... eh eh, cam nak terlepas cakap ek? Hehehe ... tunggu aje lah

3 comments:

  1. berudu beradu? curik projek gua yekkkk! good luck!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. :: fandi ::
    oh ... ye ke? ko kan sumber inspirasi ku ... kui kui kui

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...