26 February 2009

:: Sudah Besar Rupanya ::

Oreo Cheesecake

Bila jer budak nih beso pun aku tak tau aaa ... tetau jer taun lepas tengah gagah menjawab peksa SPM. Tetiba jer ko beso yer Uki ... hahaha tak guna punya akak

Uki atau nama saintifiknya Ahmad Syukri atau nama spesisnya Mat Cuki a.k.a Irkuys Damha ialah adek aku yang no 7 ... beza dia ngan aku ialah 11 taun. Sebab aku tak rasa dia membesar ialah ... sebab dia cam tikus mondok ... senyap je dok dalam umah. Takde sembang², takde aktiviti berkumpulan ... Uki yang loner

Bila Mat Cuki nih dah besar sket ie dah sekolah menengah ... baru ler kuar suara budak nih. Kalo tak, memang payah ler nak dengar dia bercakap. Skarang nih baru ler nak bersembang², kuar tengok wayang, lepak umah kawan. Kalo tak ... nak soh pie kedai pun sket punya hazab sengsara. Aku umpan nak belanja pun ... pemalas takmo jalan

19 Mac nih plak nak masuk kem tahanan PLKN. Huish ... jauh giler nak pie nganto ko Mat Cuki oit. Nanti la aku ajak semua adek beradek pie anto ko ... masuk Kem Ayer Keroh!!! Kalo ko nangis, aku terajang vontot ko. Ko kentots pun aku leh dengar dari umah aku weih. Jauh ler sangat!

Pada Mat Cuki ... semoga selamat menjalani latihan khidmat negara. Oh! Diana Danielle aku tak tau dia masuk kem mana. Hahaha mungkin dia tangguh laie ... pedulik la sama itu artis

Apa la ... banyak aku nak masukkan gambo ... tapi nak upload jer failed! Malam kang lah aku try masukkan balik gambo party liar kat kedai makan atikah tu ... hahaha

5 comments:

  1. 18 dah? serious? isk macam semalam jer rasanya aku & an datang umah ko main dgn uki...

    btw, layout ko cun ler! aku suker

    ReplyDelete
  2. :: Miss Brat ::
    serius la Uki dah 18 ... aku sendiri pun rasa cam dia kecik laie. Hahahaha

    layout cun ek? ok aku tak tukar dah

    ReplyDelete
  3. "Kalo tak ... nak soh pie kedai pun sket punya hazab sengsara. Aku umpan nak belanja pun ... pemalas takmo jalan"

    naik moto jelah senang skit. hehe.. :D

    ReplyDelete
  4. Memang cun layout, ala2 emo tp ada feminine touch, aku suke jgn tukar dah unless ada yg lagi cantik ko jumpe...

    maknanya masa ko, aku @ an jadi babysitter uki tu, kita baru 11 tahun ek? tp ko mmg pandai jaga adik2 ko...mcm mary poppins pun ada gak cuma pakai payung jabatan bpk ko tu..hehehe ingat tak payung tu?

    ReplyDelete
  5. :: Miss Brat ::
    ye cik puan ... aku tak tukau dah sofa merah aku tu ...

    yer jugak cik puan masa tu kita darjah 5. erk ... aku tak ingat la pasal payung? naper ngan payung tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...