02 November 2008

Tropic Thunder

Hari Ahad

Ya. Hari untuk bermalas-malasan. Oh ... hari2 aku malas. Adakah setiap hari juga Hari Ahad? Jadi sekiranya setiap hari adalah hari Ahad ... bulehkah aku claim OT sebab aku pegi keje?

Aku nak pegi tengok citer ini ...

Yups ... lelaki hitam itu ialah Robert Downey Jr. Walaupun Jack Black tidak sehitam namanya namun dia sangat DARK dengan lawak yang gila. Aku suka

Aku bertambah suka kerana aku dapat tiket free from MBO Cinemas. Kerana aku adalah ahli kelabnya ... Bertambah suka sebab Incek Jaque akan belanja tengok Quantum of Solace

Keta James Bond dari Shell dah complete ... cuma tunggu keta yang last sahaja. Happy juga sebab boleh turunkan pusaka kat anak aku nanti ... Yer, nanti yer. Bukan sekarang. Awak baby laie ... nanti kena geget jer

4 comments:

  1. Waa cerita combat! Aku teringat pulak lukisan aku bebaru ni pasal predator http://djustru.blogspot.com/2008/10/0006.html. Takpelah, tunggu versi DVD je kut..

    ReplyDelete
  2. hahaha. (ketawa kehabisan duit. ulang sampai time gaji semula)

    ReplyDelete
  3. cite nie. xleh blah. akoo tunggu ape yg lawak. xde perasaan lnsg tgk. nasib dvdrip. huuu!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...