21 November 2008

Blog Award Pertama

Blog award aku yang pertama - dianugerahkan oleh Kak Emila Yusof!

Syarat award ini adalah seperti berikut yer :
  1. Sapa yang dapat award nih leh letak dalam blog memasing
  2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
  3. Bagi award nih kat 7 orang bertuah
  4. Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tu
Sapakah 7 orang bertuah aku nak award nih yer? Follower ada 6 orang ... laie sorang laie ... sapa aku nak bagi ek? Jap lah bagi aku pikir ...

Ok lah aku nak bagi award nih kat orang² yang kat bawah nih :
  1. Semua follower aku yang 6 ketul tu : H.E.H / Qaseh Qasturi / Miss Bratty / Seediq_Sigaraga / IrkuysDamha / Fandi
  2. Lemongrass dan Anak²
  3. Diva Merah
  4. VirusPadu yang Mabuk²
  5. Eedany & Fridge Magnets
  6. Incek Saiful Nang
  7. Hanis Zalikha
  8. Crazy n Beautiful Rose
  9. Mat Gebu
  10. SuperMummy

Terlebih sudah ka? Ah ... tak kisah ler kan bukan kena bayo pun. Dan kepada semua pembaca yang lain ... aku ada pojek baik punya kalo korang nak participate. Tapi bukan skarang lah ... tengah bikin² nih. Dah on nanti aku buat announcement ya!

4 comments:

  1. peh lawa shading smooth je.. ni illustrator CS3 ke?

    ReplyDelete
  2. anda telah di tag...sila la ke blog sy

    ReplyDelete
  3. :: fandi ::

    yups ... itu adalah hasil keje AI CS3

    :: alamaya ::

    wah dah mula men'tag²' orang nampak ...
    ok sepantas kilats

    ReplyDelete
  4. eh baru perasan ada award! terima kasih daun keladi! lain kali kasilah lagi..heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...