02 November 2008

Mari Rembat Sebelum Lambat ~ 1

Seperti yang dijanjikan ... ini ler update yang aku nak korang tengok. Aku ada jual brooch kristal & gelang mutiara sabah (original aaa ... tak main la pirate). Harga yang aku jual sangat la murah dipasaran. Pastu kos penghantaran percuma lak tu. Mana la korang nak dapat penjual yang berhati mulia cam aku nih. Nak tengok gambo lebih besar, sila klik gambo tu

Tiap minggu ada barang baru untuk dijual dengan harga murah giler akan diupload sentiasa. Sila la ikuti perkembangan blog ini untuk barang2 yang gerenti buat korang pening sebab harga yang aku bagi memang korang leh pitam ... murah tu beb!

Kalo sesapa yang berminat nak beli / nak tanya pepe sila la email ke jaquedira@gmail.com kalo korang nak kontek aku secara direct. Ok la yer .... belek le dulu pepueh. Minggu depan ada laie barang dengan harga hilang akal akan ditepek kat sini

From Brooch & Gelang

4 comments:

  1. Ko nih, dah nak bersalin pun kepala ligat buat business,kalo mcm ni punya otak, anak ko nanti lahir, mesti kepala business mcm donal trump kot?

    ReplyDelete
  2. hohoho bersalin tu bersalin jugak tapi biznez harus ligat ... sapa mau bagi duit ooo kena la usaha!

    chaiyork! chaiyork!

    sila la promo kat kengkawan lain yer

    ReplyDelete
  3. Haha! ok all the best,cantik gak ek,mak aku suka benda2 mcm ni,ko taulah kan mak aku mcmana. nanti aku tunjuk blog ko kat dia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...