09 November 2008

Happy Birthday Izz

Hari Jadi ... hari seseorang itu dijadikan atau dilahirkan? Patutnya hari lahir lah kan? Sebab kalo kata dijadikan ... pelik la pulak rasanya

Apapun ... kali ni kitaorang sambut birthday anak buah yang notti iaitu Danish (Izz) merangkap adiknya sekali iaitu Darwish (Aish). Izz 6 taun & Aish@Adik 2 taun. Obviously kitaorang tak celebrate pun b'day Adik sebab budak kecik tu bukan paham apa pun ... so combine la sekali ngan b'day celebration abang nya

All the yummies tu, Mak Tok nyer yang buat. Mak aku la tu ... Pulut Kuning + Kari Ayam + Blueberry Muffins. Puding Karamel tu aku yang buat yer ... itu lazat tu tau. Centre piece tu ... khas datang dari mana laie kalo bukan Secret Recipe

Sila Senyum! Kyra pandang apa tu?

Aish, Izz, Kyra & Pak Ngah

Antara tetamu yang hadir

Pak Ngah, Pak Teh, Mak Teh, Mak Ngah & Uncle Atan

Lagi tetamu yang ada ... family jer

Atok, Mak Su, Mak Tok, Aish, Pak Uda & Izz

Aish ... sudah mabok ka?

Mak Teh, Pak Teh, Mak Su, Pak Uda, Pak Tam & Aish

Ini pulak acara membuka hadiah. Walaupun ko notti Izz, pakcik-makcik ko bagi gak hadiah kat ko. Bila dah pandai baca nanti ... sila la baca entry Acik nih ... semua orang sayang kat ko tau tak? Sila la jangan menotti²kan diri laie lepiah nih. Buleh ilang nyawa suma orang ...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...