02 November 2008

Tropic Thunder - Review

Review aku senang jer (sebenarnya dah ngantuks sesangat ... malas nak tulis pepanjang)

Kalo ada duit lebih ... sila la tonton ini filem
Sangat menghiburkan sampai baby dalam perut pun ketawa terbahak2
Citer yang simple, sesuai untuk korang yang nak release tensen
Tak tensen pun takpe asalkan korang ada rasa nak hiburan di hari lapang

Tengok cicak kena lastik ngan getah bukan la hiburan di hari lapang
Sungguh pun padang itu lapang, ia takde kena mengena ngan hari lapang

Lapangkan la kepala otak korang ngan citer nih
Sangat direkomen

Rating : 4.5 stars / 0.5 star adalah untuk adegan mencarut dan sedikit lucah yang telah dipotong oleh LPFM walaupun dah letak halangan 18PL untuk ditonton. Kalo dah letak filem ini sebagai kategori 18PL, apa makna ko pie potong? Baik jangan letak rate. Hampeh ...

Adegan Jack Black ketagih heroin sambil memakai spenda hitam adalah penyeri hidupku. I wish I can be that fat and nothing to be shame bout it. Oh ... rambut kena kaler blonde. Baru hype ...

Ben Stiller dipaksa memakai gigi palsu Mr. Ed dan berlakon menjadi terencat akal adalah sangat geli hingga aku nak muntah. Yucks ... cuci gigi ngan klorox masih tak dapat hilangkan aftertaste yang sangat loya

Incek Jaque ketawa sangat kuat dalam panggung ... takpe, ini negara demokrasi

P/S : Tiket Quantum of Solace ~ 007 dah beli. 1st time nak tengok James Bond kat panggung. Sangat kekok ...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...