20 November 2008

Entry Tak Puas Hati

Nota : "Posting ini ditulis bersama² dengan linangan ayer mata ... huhuhu"

Chis ... abang aku telah berjaya membuatkan aku geram je pepagi buta. Takde apa ekceli nya ... tapi kenapa dia buleh tukar tapi aku takleh pulak? Takkan ler ada main pilih² bulu lak si Google nih ... tak adil aaa camni. Sangat memilih kasih!!!

Apa ajer aku merapek nih?
Sila tengok kat bawah :: dengan perasaan jeles tahap gaban ::

Ini gMail abg aku

Ini lak gMail aku

Nampak tak perbezaan yang nyata itu??? gMail aku takleh tukar theme! Dah ler buruk koman spana ... sangat mencik. Siap dia leh print screen & email kat aku sebab aku cam tongong kata kat dia mana buleh tukau theme gMail nih

Tapi abg aku pakai gMail versi Bahasa Melayu ... selected je ke ke??? Why Oh Why? Aku kena tukar bahasa gak ke? Ini betul² diskriminasi nih ...

Sebagai penutup, kata² terakhir nih aku tujukan pada abang aku ... BLAH LA WEIH. Wawawa ... ko telah robek hatiku sebab aku tunggu lama gila nak donload gambo ko email tu. Dan ternyata ... aku tak puas hati!

Ayat penyedap hati untuk hari ini :
  1. Tukar theme hanya untuk gMail versi Bahasa Melayu (kot la)
  2. Aku nyer email tak terpilih untuk Beta Version nyer testing (agaknya la)
  3. gMail abang aku rosak ... dia ingatkan gMail tu ialah iGoogle (buleh ke konpius?)

Sesapa laie pakai gMail ... buleh tak korang tukar theme gMail korang?


*** UPDATED ***

Sila ke link ini utk berita berkaitan : Official Gmail Themes are beautiful
Dan komik berkaitan jeles : Jealous!

6 comments:

  1. aku bole tuka. tunggu la beberape jam.

    tp aku lebih suke yg biase, senang bace.

    ReplyDelete
  2. :: Noktah Hitam ::

    disebabkan hidup yang agak bosan, theme yang cantek buleh ceriakan sket sket hidupku ini

    thanks for the comment!

    ReplyDelete
  3. rilek je. badai pasti berlalu chewah!!

    ReplyDelete
  4. kan boleh tukar kat 'Setting' lepas tu pilihlah tab theme.

    ReplyDelete
  5. aah...ikut jer cakap Zaidi tuh.
    pasti boleh nyer...

    good luck!

    ReplyDelete
  6. wah saye tidak tahu pun ada theme yang comel ini
    mmg menimbulkan perasaan dengki
    ayuh saye mahu menukarkan gmail saye ini

    >:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...