04 November 2008

FLASH FLASH UPDATES

OOO pembaca sekalian. Tadi aku pie check klinik, Dr. aku tu kata aku nie dah turun air dan hendaklah ke sepital ngan kadar segera jurus ke-8 peringkat 17 ...

Kemungkinan aku ditahan kat sepital adalah tinggi ... dan mungkin jugak aku akan beranak tak lama laie. Adeh ... tiket James Bond dah beli untuk opening Khamis nih ... sempat ke tak aaa? Kalo kata aku dah terberanak awal ... aku lelong aaa tiket tu jawabnya

Patutnya malam nih aku nonton wayang Madagascar 2 : Escape to Africa bersama Redmummy Family and Readers ... tapi apa nak buek. Beranak ler dulu ... lain kali leh jumpa ek Kak Red? Mintak ampun ler tak dapat nak join ... tetiba jer nih

Sempat laie nak beranak aku anto post yer? Hohoho ... itu la namanya blogger tegar! Adios pembaca ku yang budiman

Dah rileks, dah makan soto, dah makan buah delima, dah minum jus manggis, dah mandi, dah siap ... to the sepital we go!

Wish Me All The Best Yer!

Muahhhh!

1 comment:

  1. eh..awalnya ira..baru semalam borak borak pasal bersalin awal...nak g hospital la niekk
    nanti pape inform la ye

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...