25 August 2010

:: Dijamin Sedap ::

Taun lepas punya projek [klik sini kalau tak ingat] … baik nak jahit sendiri baju raya mahupun menjual kuih raya … semuanya tak jadi. Taun nih Insya Allah, saya sudah bersedia menerima tempahan

Taun nih buat ada 4 jenis kuih sahaja. Bukan apa, si Malliq belum paham yang maknya buat kuih bebanyak tapi dia takleh makan. Hehehe … dia adalah peminat kuih makmur. Pepagi buta melantak 2 bijik. Malliq kalo menda tak sedap dia tak telan. So, ini ditelan sampai 2 biji … approved lah tu sedapnya

Bagi yang berminat nak order, sila la email ke >>> jaquedira@gmail.com <<< Tempahan terakhir ialah sebelum atau pada25 Ogos 2010. Yang serius mau order sahaja yer

Selamat mengoder !

yumiko

3 comments:

  1. ko bole jahit kebaya x? kalo bole serius aku nk tempah..tulun..tulun..xde tailor yg nk ambek tempahan lg dh..

    ReplyDelete
  2. :: Najwa ::
    Aloo sayang ... aku amik tempahan kuih raya la ... bukan baju raya ... hehehe ... buleh jer buat baju kebaya tapi aku takleh amik la Own. Kang anak aku kacau tak cantik nanti baju ko. Sorry la sayang ... taun depan Insya Allah

    ReplyDelete
  3. owhh..xnk ambek tempahan, x sayang la tu ;p aah yek, kang bkn ko yg jahit baju aku tp si Malliq yg kerja kan kebaya aku jd kebayong..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...