03 August 2010

:: BABY Baru ::

01082010345

01082010347 01082010348 01082010350

Hahaha … bukan aku yang beranak yer. BTW gambar² nih semua bukan pakai O-PEN. Diambil pakai henpon aku. Hancus sebab takde flash. Semua nampak bintik². Gambar dari O-PEN nanti aku letak. Masih tak berapa pandai nak pakai O-PEN nih … tangkap gambar pun ikut suka aku jer. Tapi takpe … mana ada orang terus pandai kan? Semua kena amik masa belajar … Pembelajaran Sepanjang Hayat

Ok lah, nak cari mangsa untuk ditembak (shoot pose lah … bukan pakai pistol !)

yumiko

2 comments:

  1. wahh...camera baru eh...beli masa pc fair tu ke?

    ReplyDelete
  2. :: alamaya ::
    Ha'ah beli kat PC Fair. dapat banyak gak la free gift nya ... kalo kat kedai biasa tak dapat free gift. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...