13 April 2009

:: Old Town White Coffee Kopitiam ::

Aku ngan Incek Jaque suka pie makan² tak tentu hala nih kan? Asal ada tempat cam menarik … harus ler kitaorang nih terjah jer sesuka rasa. Sedap tak sedap belakang kira … nama pun try² kekdahnyer. Tapi kalo tak try … tak tau kan?

Al-kisah yang tak berapa nak kisah lah … kitaorang pie la Old Town White Coffee (OTWC). Dah lama dah pandang kopitiam nih, tapi langsung tak teruja nak masuk. Entah camner tah satu hari tu tergerak hati la pulak nak pie sini. Yang ni cawangan OTWC yang collaborate ngan CIMB Bank. Kiranya Banking & Drinking in one shot lah

Picture 286
 :: Menu yang tebal ::
Pilihan : Banyak jugak (4 *)

Picture 297

:: Kaya Butter Toast (Double) ::
Rasa : Ok Lah (3.5 *)


Picture 291:: Mocha White Coffee Ice ::
Rasa : Entah la … takde rasa mocha pun (3 *)


Picture 293:: Mee Kari ::
Rasa : Ok Lah Jugak (3 *)


Picture 294:: Laksa ::
Rasa : Agak sedap (4 *)


Picture 296:: Kopi Kaw ::
Rasa : Kopi letak susu cair takde gula … rasa apa? (2 *)

Kalo korang nak pie OTWC nih aku sarankan amik White Coffee biasa jer. Then makan lah toast² yang ada tu. Pilihan yang banyak juga sangat menarik. Mungkin akan pergi laie … tapi tak addict sangat cam Uncle John Kopitiam. Oh … berhantu kay kopitiam tu.


Nota Kecik
Ini hanya penilaian peribadi aku jer. Ikut tekak memasing.

3 comments:

  1. sedapnya kopi
    sedap klu buat sndiri
    bile nak ada coffee maker ni pon xtau

    ReplyDelete
  2. :: joegrimjow ::

    kopi yang buat sendiri memang sedap

    ReplyDelete
  3. I dah blacklist old town white coffee ni dlm senarai kopitiam2 kegemaran I..al-kisahnya lepas pergi otwc kt sunway pyramid..1st of all, dah duduk lama pun x dpt2 menu, 2nd: tekejut sbb kena tulis order seniri, 3rd sbb kena beratur masa bayar bill. Tak puas hati sbb kena service charge yg agak mahal. Apa yg diservicenya ntah?
    (maybe sunway pyramid branch je kot, tp psychology kann)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...