01 April 2009

:: Gambar Pekasam ::

Uish lama dah gambo nih terperam dalam kamera aku. Hahaha ... gambo nih sempena hari last day kawan baik aku yang kat tengah² tu iaitu Norliwana Manan @ Wana yang dapat keje tetap kat sepital Melaka. Untung le sepital sebab si Wana nih baik dan juga sahabat yang setia tak kurang juga pekerja yang bagus

Kepada Wana ... memang ler ko takkan baca blog aku nih tapi ko memang ler kawan yang baik. Rindu sangat kat ko ... kitaorang rindukan lawak ko dan sifat prihatin ko terhadap kengkawan. Miss you so much!

 Yus, Kak Zai, Wana, Me & Ima
[Gambo tu saje je edit camtu kerana nak sorok aku yang boolat]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...