01 April 2009

:: Dah Tau Dah ... Cis³ ::

Ini lah dalangnya ... KLIK LA SAYA


Patut la pun search engines direct ke blog aku semula ... rupanya pasal kesah Nurin Jazlin dan kanak² lain yang telah didera secara kejam oleh lelaki² yang tak guna

Aku letak citer tu sebagai pengajaran. Tak sangka lak menjadi hits orang² yang mau mencari citer tak senonoh. Ouh ... matlamat tak sampai la kiranya

Yang peliknya ... bila guna google ... langsung tak kuar nama blog aku. Tapi kalo pakai yahoo ... wah segala keywords yang aku letak kat sini ... semua ada. Paling lawak ialah kalo letak keyword nih ~ aku b*g#l diikat ... nama blog aku kat atas sekali. Aduhai aduhai ... memang ler pening pala otak aku nih. Rupanya ... citer pasal telur gebus ngan nurin laie punya angkara ...

Mungkin lepas nih aku kena letak simbol² lah kalo nak guna perkataan² camtu ek ... haii, memang ler pening

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...