10 March 2009

:: Mok² ~ The Joy Killer ::

Aku nak tanya pendapat korang ... ini mintak pendapat yang serius yer ... bukan memain

Sila Jawab Persoalan Mindaku Ini

  1. Kalo BOSS ko tak berperanan sebagai BOSS, apa ko nak buat?
  2. Perlu ke BOSS tu ditegur secara direct [sound terus kat muka dia?] atau biarkan ajer perangai dia tu?
  3. Perlu ke report kat orang atasan tentang BOSS ko nyer perangai nih atau buat bodo jer?
  4. Kalo ada opismet ko yang berani nak sound BOSS ko nih ... ko nak buat apa? Nak join opismet ko nih ke atau ko biarkan opismet ko nih sensorang?
  5. Mana satu korang pilih? Kawan yang bersama susah dan senang @ BOSS yang sangat irritating?!


Aduh ... sila la tolong aku jawabkan soalan² kat atas tu yer. Kepala aku dah ting-tong neh ...

3 comments:

  1. report la kat org atasan, supaya dia tak leh bermaharajalela sesuka hati dia..jangan le gi tegur dia lak nanti dia leh backfire korang pakat2 kenakan dia, dari korang attack dia, baik korang gi jumpa pihak atasan & bgtahu masalah korang ttg boss yang x makan saman tu..ni kak ja yang ajar, dia dulu manager h.r ;)

    ReplyDelete
  2. :: Miss Brat ::

    Kitaorang skarang amik pendekatan diam² ubi berisi ... sampai masa nanti kena la si MOK² tu

    ReplyDelete
  3. ohhh bagus macam tu, all the best..keje hati tak tenang pun x leh gak kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...