13 March 2009

:: Basic Granny Square ::

Ini yang aku kerjakan sampai kol 2 pagi aritu. Disebabkan aku ni kan saya budak baru belajar, kalo salah tolong tunjukkan, maka terhegeh² la aku nak ejas yarn, nak ejas tension yarn ... takpelah kan, nama pun baru belajar ... sesama ler kita amik iktibar dan pengajaran

 

Lepas buat Granny Square nih bebanyak ... leh le korang belajar camner nak cantumkan lak pieces yang dah dibuat nih untuk jadi table cloth. Selain table cloth pun, ikut suka korang la nak guna menda tu buat apa ... terpulang deh, citarasa berbeda

Harap korang senang paham cara nak bercrochet tu. Senang jer gupanye

4 comments:

  1. kacang jek tu..
    pastu.. nk smbg2kn camne lak???

    ReplyDelete
  2. :: kakngah ::

    kak ... nak sambungkan nanti saya post video lain yer ... sabau sabau ...

    ReplyDelete
  3. oo..dah siap project jangan lupa tanyang hokey..

    ReplyDelete
  4. Berpinar mata aku tengok ehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...