01 April 2010

:: Quickie ::

Ahh ... lamanya tak update. Sangat sebok ngan menda tah pepe. Rumah dah kena serang taufan. Tonggang langgang toksah ler citer. Opis haru biru ... laie ler toksah citer. Apa² pun skarang semuanya akan kembali tenang dan normal dan ceria kembali ... hopefully

Aku ada jer kat sini ... membaca jer posting² korang di alam maya tu. Cuma aku jer berdiam diri. Banyak menda yang menghalang aku dari mengupdate ... factor pertama ialah FB sudah jadi priority #1 then ... camera dah tak best ... pehtu takde mood

Sesungguhnya takde sapa pun peduli kalo aku tak bagi explainations pun kan?

Tetiba terasa cam nak bagi pantun :

Ramai orang memandang rupa
Hati yang baik dilupa jangan
Update blog tidak dilupa
Cuma masa menjadi halangan

Ntah pepe je lah pantun aku nih kan?





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...