21 April 2010

:: Free Suntik Vaksin H1N1 ::

Semalam kat opis, Kem. Kesihatan offer Suntikan Percuma Vaksin H1N1 for 100 orang pertama jer. Dengan hegeh² suma mengoffer diri nak kena suntik. Soalan pertama of course lah tanya efek kena injek nih kan ... orang sepital punya jawapan standard 'takde apa lah' ... 'sakit sikit lah' ... dan memacam janji manis

So ... lepas dah kena cucuk, aku naik opis balik. Rasa cam nak muntah pun ada. Then tangan aku sampai LAAAAA nih sakit dowh ... tensi betul. Malam tadi nak tido pun takleh ... mintak Incek Jaqued amik ice, bungkus ngan towel then letak kat tempat cucuk tu ... baru leh tido

Ada orang kata vaksin nih cuma projek LAB RAT jer. ada kata toksah amik. memacam versi ada ... WTH lah kan, dah free tu kebas je lah. Kalo kat sepital pun kena 90 or private ... 120++

Rata² yang kena suntik suma tengah kesakitan lengan. Salah cucuk ke hapa tatau aaa. Memang sengal gila tangan ko. Rata² sakit² badan nak demam. Cam budak kena cucuk masa baby la kiranya

Yang penting ... bos aku pandai - - - dia cucuk tangan kanan lalu memberi cuti pada diri sendiri hari ini kerana sakit tidak boleh menulis - - - no wonder lah

Nak mengeliat lelebih pun takleh ... aarrggghh ! ! !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...