07 April 2010

:: Now They Block Everything On The Internet ::

Akhirnya terjadi jugak perkara yang paling kita semua tak suka. FB kat ofis dah officially kena BLOCK! Same goes with blogger. Sebagai alasan content - Social Networking

Senang² takyah ler ada internet kat opis nih. Biau INTRANET jer. Itu pun nak check e-mail opis.

Nampaknya makin kaya la operator talian tepon. Berukband dan WiFi musti jadi barang hangat lepas nih. Esok aku kena cari tepon yang leh berFB dan berBlog lah jawabnya

Haih ... duit laie. Nasib baik aku kaya. Hahahaha

* Dipost dari igoogle - - - Nasib baik ler Google hebat!

1 comment:

  1. kalau guna igoogle boleh masok blogspot n fb ke?? kat uitm kena block fb.. tapi office hour je la...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...