04 April 2010

:: Pat Taun Suda ::

Kejap jer masa berlalu … Pat Taun Suda (Empat Tahun Sudah)

Hehehe anak pun dah ada sorang. Alhamdulillah kerana jodoh kami masih ada

Semoga ianya berkekalan hingga akhir hayat

Kakaka … ini cerita basi sebenaunyer. Anniversary kitaorang ekceli pada 25th March aritu. Takde pepe yang special pun. Seperti biasa, kitaorang yang kaki makan nih … well – pegi makan² je lah of coz. Ini pun dah kira best sangat bila dapat spend time ngan family yang kecik ini

Layan jer gambo kitaorang makan² ni yer

IMG_0224

:: The Anniversary Cake ::

IMG_0226 IMG_0227

:: The Celebrated Couple ::

IMG_0225

:: The Happy Kiddo::

IMG_0230 IMG_0231IMG_0229

:: The Awsome Foodies ::

Tempat makan kitaorang yang biasa² nih … celebrate kat SR jer. Takde la grand mana pun kan. Incek Jaque makan Laksa Sarawak [kat SR laie sedap dari LS]. Aku makan Noodle Tomyam Soup. Malliq kenit makan FNC. Selalu bajet makan hanya 2 orang … skarang perbelanjaan makan dah meningkat kepada 3 orang. Huhuhu … semoga rezeki kami anak-beranak melimpah ruah hendaknya … Amin

Happy Me,

yumiko

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...