13 January 2011

:: Saya Murah Hati ::

Aritu kan saya ada buat sukaneka teka-kira kat sini kan …

Peneka pertama Syuhada @ snowygirl-syuhada.blogspot.com teka RM210 : Jawapan dia salah la pulak

Peneka kedua kakngah @ lindarosman.com teka RM120 : Jawapan dia BETUL !

Oleh kerana Syuhada tu susunan nombor buleh lah diterima pakai … saya bagi jugaklah keychain Makassar tu pada 2 orang yang sudi nak meneka teka-kira saya

Sila email alamat korang kat jaquedira@gmail.com untuk claim hadiah ye !

Terima kasih kerana sudi join teka² saya ni

yumiko

4 comments:

  1. kehkehkeh!!
    sory yank. ingt tekaan tak valid sbb dah lebih due date. dh emel tau...

    ReplyDelete
  2. nasib ler saya baik ati nak bgtau ...

    ReplyDelete
  3. wah..
    besnye..
    teka salah pon dpt keychain jgk..
    thanks ye~

    syu emel skang jgk..
    yippie..~

    ReplyDelete
  4. Best nyer nak juga menang lagi berganda.. Kepada semua blogger di jemput untuk joint contest kat sini lak ada hadiah lagi istimewa... jom ayuhh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...