11 February 2011

:: Pencinta Kain - Tote BoutiQue Giveaway ::

Tetiba je pencinta kain … kekeke. Aku ada tepek kat fB aku aritu pasal menda nih

Capture1

Memang betul la tu … tu pasal bila baca Tote BoutiQue ada buat Giveaway terus terang hati nak buat. Selalu teringin nak buat, selalunya asik terlupa jer manjang. Memandangkan hadiah pun pueh hati … terus gigih buat

Dari : 10 Feb 2011 – 28 Feb 2011 , 4 pemenang bertuah akan memenangi :. 1 passport sleeve, 1 coin Purse & RM30 Tote boutique voucher .: (setiap pemenang) :. Yeay !

Cara nak masuk pun senang je

- Letak gambar di atas di dalam entry anda (facebook/blog)
- Hendaklah link kan entry anda dengan Entry Giveaway ini
- berikan link anda untuk entry ini
- Pemenang dipilih melalui Random.Org

Untuk keterangan lanjut : klik sini

Harap ada luck untuk menang !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...