17 May 2009

:: Takleh Tido ::

Lama tak update yer. Banyak keje aaa ... dan pening² lalat sket skarang. Oh, Malliq takkan dapat adik laie for about another 10 years kot. Kah kah kah ...

Ini pun nak update sket apa dah terjadi kat blog nih. Ada beberapa penambahan. Ada comment box ... bawah follower tu. Kalo ada pepe nak tinggal pesanan ... sila la guna kemudahan tu. Contoh cam nak pesan soh update blog ke apa kan ...

Kedua nyer ... ada penambahan FEATURED SITES kat bawah kotak sembang tu. Ini aku letak link kengkawan yang mintak tolong promosi biz diaorang serba sket. Klik la memana korang suka ... later on akan bertambah. Skarang baru 2 orang jer

Then, kat bawah page nih korang nampak tak ada nuffnang nyer logo floating around? sila la expand dan buleh ler nengok features terbaru dari nuffnang yang dipanggil exchange. Nanti lah aku buat review pasal menda nih. Baru jer test ... tak sempat nak belek laie

Apart from that ... takde apa nak update sangat. Life cam biasa jer ... surviving. Pehtu, oh yer sok pepagi boota nak pegi pilih kambing untuk Aqiqah si Malliq dan sepupu²nya yang lain ... nanti aku update dari kandang kambeng yer sok

Meanwhile ... korang jangan la jemu singgah sini. Macam nama blog nih jugak ... tuan tanah tengah pening skarang ... tak tau bila jer buleh rileks ...

Kak Ngah ... belikan la aku sofa merah cam kat ataih nih ... buleh aaa kita rilek bawah pukok cili kobun manah akak tu nanti ... kui kui kui ... sungguh tak aci. Tinggal baper hari je laie akak nak pencen dan keje sendiri ek. I salute u lah kak ngah. Leh aaa kelek 'Geng Gigi Kapak' 24 jam lepaih nih ek ...


Ergh! Bila la gua buleh rest dan bertenang nih?

1 comment:

  1. yeay! aku tgh kira hari jek ni..
    ko sabar2 eh. nant sampai la masa ko pulak.
    kot stakat nk duk bwh pokok cili.. xyh sofa bagai.. duk atas pangkin bambu jek.. syiok oo.. sambil angin ptg sepoi2, pekane kupi O + ubi rebus cicih sambal bilis.
    psst... nnt aku nk tumpang war2 on9 biz aku kt blog ko tau...
    adios...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...