04 May 2009

:: Mintak Tolong Sket ::

Nak mintak tolong sket ngan korang ... kot² le ada yang aku nak mintak nih. Aku nak mintak tolong sapa ada logo Pertubuhan Perkumpulan Perempuan Semenanjung Malaysia (W.I.) buleh tak email kat aku ngan kadar segera??? 

Nie email aku ek >>> jaquedira@gmail.com <<<

Please la sesapa yang ada tu ... pueh aku cari tak dapat

Thanks yer


2 comments:

  1. hehehehe... saya ahli... naklogo, kena scan la. bila nak? bila dead line?

    ReplyDelete
  2. :: izzy ::

    kak iz, takpe ... i dah dapat letterhead. ini pasal nak buat sambutan mother's day lah hari ahad nih. Syahrizat pun ada ... ouh sangat la sengal nak bertugas hari ahad

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...