23 June 2009

:: Kenapa La Bodoh Sangat Nie??? ::

Hati ada sedikit terbakar. Bukan sikit tapi sangat membara sampai hampir rentung la jugak

Hei Pn. Mok² Pacat yang jahat itu ... kamu tak reti buat kerja kah? Macam mana budak opis lain buat OT tapi claim ngan opis kita nih??? Sapa ajar? Binawe tol ... camner la ko leh jadi bos nih ha? Kot yer pun ko ngan Pakcik Ali Ketam tu bespren ... ko agak² la sket yang ko nih buleh buat keje ke tak ... otak ada, tapi akal takde. Cam LEMBU la ... otak ada, masak lemak memang sedap. Tapi akal baghal. Aku rasa kucing yang bodoh piang tu kalo training hari² pun laie pandai dari ko

Tak terkata dah weih !!!

Aku adalah sangat tensen skarang! Huh ... geramnya!!!

Dah la salah budak tu buat ... dah ler tak gheti² nak bincang ngan staff ko nih. Haaa padan muka dah banyak salah. Amik obat ... now - go and clean up your own mess B!T(H ... nasib baik la ko tak melenting. Kalo tak memang aku maki ko kaw² nyer cecukup!

Rasa nak ludah orang,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...