04 May 2011

:: Aku Buat Apa ? ::

Buat tatau … bleh ?

Hehehe … last week aku bizi banyak. Keje opis ngan jugak keje tak opis. Eh bleh plak keje tak opis. Keje tak opis tu keje tak memerlukan opis la, tapi perlu dapo

P4303089

Ini aku buat untuk wedding adik kawan aku. 200 biji cuppies ngan kek beso kat ateh tu. Berposak nak cari tier nih. Nak bergaduh ngan orang pun ada gak. Emosi sungguh

Itu je lah nak citer. Oh yer … nanti aku ada announcement nak kabo. Tunggu je lah ek. Sorry yer, banyak malas mau type sebab keje tengah banyak

Babai !

 

 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...