07 December 2008

Mengepost Dari Atas Katil Sepital

Selamat pagi readers suma. Aku nak inform aku dah selamat bersalin. Jumaat lepas kol 8.20 mlm baby aku selamat ditebuk kuar. Yups, kena operate sebab ada masalah teknikal. Anyways, semua went ok. Baby boy aku cumel je. Nanti je aku post gambo dia aaa. Skarang baby aku kena dok nursery sebab breathing dia noisy. Whole night under observation. Hope semua okey je. Jap laie aku nak pie tengok dia. Rindu dah nie...

5 comments:

  1. Ada berita super baik utk kau. Haha, nenantilah. Web punya lah.

    ReplyDelete
  2. selamat..syukur....
    semua berjalan dengan lancar walaupon ade masalh teknnikal...semoga ko cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  3. :: Miss Bratty ::
    Thanks

    :: Fandi ::
    Apa saja berita super baik itu? Kabarkan segera!!!

    :: Qaseh Qasturi ::
    Terima kasih ... ada masa meh ler jenguk aku

    :: Liana Ezzana ::
    Trimas ya dong ... nanti nak try resepi ayam KLG

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...