07 November 2011

:: Burung Marah ! ::

Lama tak update pasal makan kan ? Arinih aku nak letak pasal cupcake aku buat for anak buah aku nyer birthday dengan tema … Angry Birds ! Skarang kan glemer angry birds neh …. segala menda nak angry birds

Layankan je lah

388680_10150350759258301_553823300_8139343_1149173593_n

Suma birds je. Itu green pigs takde sebab takut takde sapa nak makan … but seriously kalo ada babi ijo tu baru cantek sket sebab kalerful

392828_10150350759388301_553823300_8139344_367440076_n

Kek nya ada oren, strawberi ngan cheese. Yang takde burung di topping ngan chocolate buttercream. Gambar ni suma adek aku yang amek. Aku cam dah lama tak amek gambo sendiri. Dah tak bernafsu nak main ngan kamera. Sian O-Pen aku … nanti lah kasi mood baru datang

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...