20 June 2012

:: Kuih Pun Bertema ::

Kalau dah anak gila traffic light. Mak pun boleh jadi gila jugak la. Dah nama pun mak. Buat apa semua pun ingat kat anak




Rajin la pulak kan aku melapis ikut warna traffic light. Si Malliq memang suka makan ... tambah laie kuih². Kalo pegi kenduri kawen yang ada kuih² sanggup dia makan kuih jer tak usik langsung nasi ke hapa ke

Saje je la buatkan dia kuih lapis ni. Seriously ini first time aku buat kuih lapis yer ! Tak penah umur aku buat kuih lapis. Makan kuih lapis yer pandai ! Hahaha tapi anak punya pasal ... buat la jugak

Nasib baik jadi ... dan setiap lapisan tu boleh ditanggalkan satu per satu tak melekat ! Yahoo ! Resepi takyah letak la kot ? Kuih biasa² jer pun




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...