03 February 2010

:: Tak Perasan La Pulak! ::

Punya lah caught up dengan kerja sampai tak perasan yang aku dah berjaya menggoblog secara full time kat ahhpening.blogspot.com nih selama setahun

Walaupun entry nyer agak ciput [full time la konon], tapi ok lah sebab aku yang berpenyakit M nih mampu gak la nak tulis kat sini sampai beratus² entry setahun. Kakaka ... bangga doh! Pencapaian ulung tu. Kalo dulu kat blog aku yang lain tu ... mati pucuk jer semua. Belum sempat pepe dah kojol ...

Pada tahun 2010, sempena Melaka Maju 2010 aku berazam la nak tingkatkan usaha aku menggoblog laie dengan cargas. Motibasi ke motip ke hapa ... tak kisah lah. Semoga aku berjaya dalam apa juga aku buat

Gambatte-ne!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...