28 May 2007

Jemputan Kenduri Kawen


Mak ajak aku ngan laki aku ngan si Bilah temankan dia pegi kenduri kawen kawa
n baik dia yang dipanggil Kak Long Fahariah. Kak Long @ Mak Long ni dah pindah Subang Jaya ikut husband dia masa tahun 80-an laie kot dan dia pun jadi suri rumah jer.


Yang kawen pada hari nih ialah anak ketiga Mak Long. Pada hari yang sama jugak, anak Mak Long yang sulung bertunang...so kira 2 in 1 la nih. Majlis kawennyer simple jer tapi meriah gak la. Mungkin sebab kitaorang sampai awal kot...(majlis kol 12, kitaorang dah sampai kol 11.20 hehehe)


Ini gambo anak yang sulung. Pengantin tengah mekap laie...so tak dapat nak amik gambo dia. Yang lelain adalah gambo sekitar majlis perkahwinan ini.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...