27 June 2011

:: Cupcakes ! ::

Ini Projek Suka Hati versi ke berapa pun tak tau dah ... Seronok buat cupcakes nih


Ini saja buat for my anak buah. Ekceli dia 5 tahun ... aku sengal pie letak 6 taun
Kekeke ... sorry lah, akcik lupa
Tapi telah berjaya di alter kepada 5 dengan menggunting bahagian yang tak perlu
Cupcake ni namanya COD - Chocolate Over Dose !
Chocolate cupcake + Chocolate Oreo Butter Cream

Ini order from my opismet si Manis
Dia tengah gila nak makan cupcake
Diorder mengikut warna kegemarannya
Pink + Apple Green
'H' tu nama anaknya Haris (Betul ke eja nya ?)
Buat b'day anak tapi ikut tekak mak
Kekeke biasa la tu, budak tak reti laie

Hope you guys enjoy eating the cuppies !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...