05 May 2010

:: Kelly Clarkson's All I Ever Wanted Tour ::

Live in Malaysia !

Hadoi .. Entry yang hampir berlapuk. Eh takpe ... boleh jer aku membebel. Suka hati lah kan?

Asalnya aku pegi konsert nih sebab aku dapat tiket free. Oh apa laie ... orang bosan disorongkan tiket. Maka kami bertiga pun pergi la membawa diri yang kebosanan ke Bukit Jalil nun. Jauh ko pegi tengok konsert. Kekdahnya memang suma konsert buat kat KL

Sesi dimulakan dengan piknik dalam keta saja depan Bukit Jalil. Bekalan dari rumah aku ngan Incek Jaque je la bedal. Malliq baik punya terbongkang kat seat belakang. Dalam kol 5.30 kitaorang pun kuar keta jejalan sekitar pintu masuk tu. Malliq ialah Good Boy yang diam jer bila dikendong oleh omak eh. Nak naik tangga ke tingkat 3 pun kendong Malliq pakai carrier. Sampai jer atas aku putus nafas doh. Tak cukup oksigen aku. Asid laktik suma cukup kat kaki aku weih takleh nak langkah laie

Ingatkan tak ramai ... sekali tu full house oii. Nasib baik ler kitaorang awal. Kat dalam stadium Malliq macam artis. Entah sesapa jer bagi memacam kat Malliq. Haih ... tu kecik laie tu. Beso nanti camner lah ...

Konsert dimulakan ngan persembahan Jaq Victor (Malaysian Idol) persembahan mantap ngan 25 lagu medley. Then Suki (OIAM) suara sedap juga ngan gaun merah yang panjang ... cuma lagu tu kurang sesuai sket ngan Suki (Malay Song tak tau tajuk apa). Then kol 9 masuk la si Kelly Clarkson. I had the best time shouting and howling on top of my lungs like nobody cares! Best ooo dapat menjerit tak tentu pasal kuat² nih ... anak aku tengok jer. Pehal jer lah mak aku nih macam beruk

1st word kuar dari mulut Incek Jaque ... GEMUKNYA DIA ! Hahaha ... memang Kelly dah gemuk. Tapi show mantap. Suara mantap. Sound system mantap. Oh ... live music adalah heaven. Kitaorang chow awal dalam kol 9.45 ... 15 menet b4 konsert tamat. All in all ... ini telah mendatangkan ketagihan pada kitaorang nak tengok laie live music

Kelly Clarkson RAWKS !!!

Enjoy the pics ya !

Posted via email from Life Is Short

1 comment:

  1. ye la.. aku tgk dlm sokabar hritu.. apsal gemok bebenau dia ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...