31 January 2010

:: Hai La Anak ::

IMG_0101 (3) IMG_0110 (3)

Hapa punya pesen tido pun aku tak tau la. Nyenyak plak tu tido cenggini. Yang penting ada puting, ada kain tuala kecik dan suhu bilik sejuk … kadang tu dalam bilik pasang ekon pun tido berlengging

Skarang kalo nak tidokan dia kena wrestling dulu 4-5 round. Kadang aku kalah, kadang dia kalah dulu. Tapi selalunya mak ayah yang kalah dulu la. Haiyo … adalah sangat tidak larat mau bergasak sama budak yang sama besar ngan budak 4 taun. Energy sangat banyak dan kuat plak tu. Mata dah ngantuk gaban pun masih ada tenaga nak flying kick orang

Semangat kan dia? Kalo lepas dukung dia tu harus kena fisioterapi ooo. Hahaha, cepat tol besar dengan cemerlang. Alhamdulillah la masih ada usia dan kudrat lagi aku nak besarkan dia …

2 comments:

  1. ha.. ko br ada sorang dh tggl nyawa2 ikan..
    aku ni.. ada 3.. blm apa2 aku pengsan dulu.. hahahaha!!! terer x aku???

    ReplyDelete
  2. kalo 3 orang aku angkat bendera putih la kak ... kakakaka ... soh ayah nyer plak amik turn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...